HRAMBA PNEVMATIK

Vozniki avtomobilov iz različnih razlogov menjajo gume. Po večini je to 2x letno, kjer se menja zimska in letna sezona. Če se oceni, da so pnevmatike v dobrem stanju in so uporabne za naslednjo sezono, se seveda priporoča hramba le teh. Pomembno pa je, da jih ustrezno shranjujemo in jim s tem podaljšamo življenjsko dobo. Lahko jih shranjujete doma v ustreznih prostorih, ali pa, si zagotovite optimalno skladiščenje pri nas v za to namenjenih prostorih.

Hramba v našem skladišču

  • Pnevmatike pregledamo za morebitne poškodbe ali neenakomerno obrabo.
  • Označimo jih glede na njihov položaj in smer vrtenja.
  • V pravilnem položaju jih shranimo v našem skladišču, ki ustreza priporočenim pogojem s strani proizvajalcev pnevmatik.
  • Pogoji v skladišču (temperatura, vlaga, itd.) so skrbno nadzorovani in čez celotno leto ostajajo enaki.
Tire storage

Zakaj pnevamtike hraniti v našem skladišču?

Skladiščenje pnevmatik v našem skladišču je odlična ideja iz več razlogov. V prvi vrsti pomaga zaščititi vaše pnevmatike pred vplivi, ki lahko sčasoma povzročijo poškodbe in obrabo. Hranjene so v skrbno nadzorovanih pogojih, ki jih je doma težko zagotoviti. Poleg tega pa vam to pomaga preprečiti, da bi vam ovirale dostop do drugih predmetov v garaži ali delavnici.

Za dodatne informacije o hrambi pnevmatik nas pokličite na 04 201 40 50 oziroma povprašajte prodajalca ob naslednji menjavi.

BOLTEZ, D.O.O.

Vulco logo