OPTIKA ZA VOZILA

Pravilna nastavitev podvozja je izredno pomembna, saj zagotavlja varnost vašega vozila na cesti. Skrbi za vodljivost in stabilnost, poleg tega pa zaradi boljšega prileganja cestišču zmanjšuje obrabo pnevmatik in stroške goriva. V podjetju Boltez, d.o.o. vam zagotavljamo optimalno nastavitev podvozja z uporabo najnovejše 3D optike. Storitev optične nastavitve podvozja nudimo za vsa osebna vozila in manjše kombije.

Kaj je optična nastavitev podvozja?

Optična nastavitev podvozja vozila se nanaša na uporabo optičnih orodij in tehnik za natančno nastavitev komponent vzmetenja in krmiljenja vozila. Za razliko od tradicionalnih metod poravnave, ki uporabljajo mehanske merilnike, optična nastavitev podvozja uporablja napredne kamere in računalniške sisteme za zagotavljanje izredno natančnega merjenja.

Postopek optične poravnave šasije se začne z merjenjem položaja koles in komponent vzmetenja drug glede na drugega. Te informacije se nato primerjajo s specifikacijami proizvajalca, da se ugotovi, ali so potrebne kakršne koli prilagoditve. Če je potrebna prilagoditev, mehanik uporabi specializirana orodja za popravek in postopek se ponavlja, dokler ni dosežena optimalna poravnava.

Optical chassis adjustment

Kdaj je smiselno opraviti optično nastavitev podvozja?

  • V primeru, da vaše vozilo pri vožnji naravnost ne ohranja primerne smeri.
  • Pri pojavu neenakomerne obrabe pnevmatik.
  • Ob poslabšanju vodljivosti vozila.
  • Po menjavi pnevmatik ali komponent vzmetenja.
  • Po trčenju ali drugih poškodbah vozila, ki bi lahko povzročile neusklajenost komponent vzmetenja in krmiljenja.

Zakaj na nastavitev podvozja do nas?

Nudimo vam optično nastavitev podvozja za vsa osebna vozila in manjše kombije. Pri tem uporabljamo najnovejšo 3D optiko za zagotavljanje najnatančnejših meritev poravnave vozila. To naši ekipi izkušenih in usposobljenih mehanikov omogoča optimalno nastavitev podvozja vašega vozila.

Torej, če iščete podjetje, ki ponuja najbolj kakovostno nastavitev podvozja avtomobila, ne iščite dlje od Boltez, d.o.o. Pokličite nas še danes na 04 201 40 50 ali obiščite na naši lokaciji v Kranju ter naredite prvi korak k varnejši in udobnejši vožnji.

BOLTEZ, D.O.O.

Vulco logo