SERVIS VOZILA

Redno servisiranje je pomembno za zagotavljanje varnosti in brezhibnosti vozila. Omogoča vam, da se morebitne okvare pravočasno odkrijejo in odpravijo. S tem lahko na dolgi rok prihranite denar, saj se izognete visokim stroškom, ki pogosto nastanejo pri večjih okvarah avtomobila. Redno servisirana vozila poleg tega tudi bolje ohranjajo vrednost ter dosežejo višjo starost.

Hitri servis

Hitri servis pogosto poimenujemo tudi redni ali mali servis. Opravi se glede na prevoženo število kilometrov ali določeno število let. Pogosto ga je treba opraviti enkrat letno oziroma na približno 15.000 do 20.000 kilometrov, odvisno od priporočil proizvajalca vašega vozila. Namen hitrega servisa je zagotoviti varnost vašega avtomobila ter pravočasno odkriti in odpraviti napake, ki se lahko pojavijo zaradi obrabe sestavnih delov vozila.

Hitri servis vključuje:

Zakaj servis opraviti pri nas?

Našo ekipo sestavljajo izkušeni in strokovni serviserji, ki poskrbijo za brezhibno delovanje vašega avtomobila. Smo hitri, fleksibilni in ugodni ter se vedno po najboljših močeh potrudimo, da ste z našimi storitvami zadovoljni. Pokličite nas na 04 201 40 50 in rezervirajte servisni termin ali pa nas obiščite na naši lokaciji v Kranju ter se sami prepričajte o kakovosti naših storitev.

BOLTEZ, D.O.O.

Vulco logo