VULKANIZERSTVO

Ko govorimo o varnosti vozila pnevmatike predstavljajo eno izmed pomembnejših komponent vozila. Skrbijo za oprijem in predstavljalo edino stično točko vozila s cesto. V podjetju Boltez, d.o.o. se s storitvami s področja vulkanizerstva ukvarjamo že več kot 50 let, zato razpolagamo z opremo, izkušnjami in znanjem, ki je potrebno za hitro ter kakovostno menjavo in popravilo pnevmatik in platišč.

Menjava pnevmatik

Kakovostne pnevmatike vplivajo na zaviralni čas, oprijem, obrabo in porabo goriva. Zato je pomembno, da s pravočasno menjavo poskrbite za varnost s tem, pa tudi zmanjšate obrabo ter stroške goriva. Poleg navedenega Zakon o pravilih cestnega prometa določa, da morajo biti vozila med 15. novembrom in 15. marcem ter v zimskih razmerah zunaj omenjenega obdobja opremljena z zimsko opremo.

V našem podjetju vam že vrsto let ponujamo hitro, kakovostno in cenovno ugodno menjavo pnevmatik za vse vrste vozil. Razpolagamo z Master montirnim strojem, ki nam omogoča tudi menjavo nizkopresečnih pnevmatik. V procesu menjave poskrbimo, da so ustrezno nameščene, centrirane, napolnjene ter da se pri menjavi ne poškoduje vaše vozilo. Poleg tega pa vam nudimo tudi nakup in skladiščenje pnevmatik. Najavite se na 04 201 40 50 ali pa nas obiščite na naši lokaciji v Kranju ter se sami prepričajte o kakovosti naših storitev.

Vulcanization

Popravilo pnevmatik

V podjetju Boltez, d.o.o. za popravilo pnevmatik, uporabljamo proces vulkanizacije. Ta vključuje segrevanje gume z žveplom ali drugimi kemičnimi sredstvi, kar povzroči navzkrižno povezovanje med molekulami gume. To ustvari močnejšo in trpežnejšo gumo, ki je odporna na vročino, kemikalije in druge oblike degradacije. S ponosom lahko rečemo, da je naš postopek vulkanizacije najsodobnejši in da pri njem uporabljamo najnovejšo tehnologijo ter tehnike za zagotavljanje visoke kakovosti naših storitev.

Popravilo aluminijastih platišč

Popravilo platišč je cenovno bolj dostopno, kot nakup novih poleg tega pa služi kot preventiva pred dodatnimi poškodbami in izboljša videz vozila. Poškodovana platišča lahko vodijo v poškodbe pnevmatik, amortizerjev in ležajev. Zato je priporočljivo platišča zamenjati ali popraviti. Nudimo vam popravilo aluminijastih platišč ter nakup novih.

BOLTEZ, D.O.O.

Vulco logo